مشاوره حقوقی رایگان - ملک

ما یک ساختمانی داریم میخوایم تجاری کنیم و برای ساخت باید رضایت همسایه گرفته بشه .همسایه هم سپرده دست مشاور املاک .خواستم بدونم تا چه مقداری میتونن از ما بابت رضایت پول بگیرن ؟و حقی هم داریم در این مورد یا خیر یا قانونی که حد مجازش رو تعیین کرده باشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا کارشناسی شود تا موقعیت مکانی ملک بررسی شود و بتوان بر اساس آن اظهار نظر دقیق‌تری کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است به شهرداری مربوطه مراجعه کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام 1-بستگی به قیمت منطقه دارد 2-بستگی به توافق طرفین

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وجه المصالحه نرخ دقیق ندارد هرچقدر میتواند باشد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام موضوعی کاملا توافقی است و با توجه به قاعده ی تسلیط ، ضابطه ای در این رابطه وجود ندارد موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که این یک امر توافقی است و میتوانید هر مبلغی که تمایل دارید توافق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که خواستید می توانید توافق کنید.
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای تغییر کاربری باید مجوزهای لازم را اخذ نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تغییر کاربری می بایست با مجوز شهرداری باشد ، در خصوص رضابت و پرداخت پول توافقی می باشد .

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره به صورت مستقیم با خود همسایه توافق کنید و از طریق مشاور املاک اقدام نکنید چون مشاور املاک وکالت و نمایندگی از همسایه نداره لذا هر توافقی هم با ایشان انجام بدید فاقد وجاهت قانونی و غیر قابل استناد هست.ضمنا در خصوص اینکه چه مقدار وجه میتونند بگیرند به لحاظ قانونی طلب پول از بابت اعلام رضایت بسته به مورد میتونه از مصادیق سو استفاده از حق تلقی بشه و جنبه قانونی نداره اما بر حسب عرف محل ممکنه پولی هم رد و بدل بشه. منتها دو نکته مهم رو باید ملحوظ بدارید اول اینکه رضایت همه مالکین شرطه مثلا اگه یه ساختمان صد واحدی نود و نه واحد رضایت بدند ولی یک واحد مخالف باشه به منزله عدم رضایته و همون یک واحد میتونه مانع تغییر کاربری بشه. دوم اینکه حتما رضایت بی قید و شرط و رسمی بگیرید و چنانچه طرف در ازای پول رضایت داده حتما در برگ جداگانه ای از طرف رسید کتبی بگیرید که جهت اعلام رضایت این مقدار پول گرفته است.حتی المقدور از وکیل کمک بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقدار بستگی به توافقات حاصله فی ما بین دارد . و همچنین بسته به عرف است . بنابراین نمی توان قیمت مقطوعی را در پاسخ به سوال عنوان کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مبلغ جلب رضایت همسایه معلوم نیست هر چی بخواهد باید بدهید