مشاوره حقوقی رایگان - رضایت همسایه

ملک من کوچک است و یک ملک کوچک در شمال منزل من متعلق به شهرداری است. که از سال 1400 پرونده خرید از شهرداری برای تجمیع دو ملک تشکیل داده ام و هنوز به مرحله قیمت گذاری نرسیده است. در شهرداری گفتند باید رضایت ملک شمالی یعنی ملکی که جلو آن است را بگیری، آیا این رضایت باید محضری باشد؟
اگر طرف برای دادن رضایت پول خواست چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله رضایت محضری اخذ نمایید . چنانچه ساخت شما مطابق ضوابط و قوانین شهری باشد مثلا رعایت طرح تفصیلی و یا حد معبر و غیره ... میتوانید الزام شهرداری به اخذ مجوز را از دیوان درخواست کنید در غیر اینصورت چاره ای جز مصالحه با ملک روبرو ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.
بهتر است رضایت محضری اخذ بشه

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
رضایت بصورت محضری به دلیل اینکه سند رسمی است در همه جا امکان استناد دارد
میتواند درخواست مبلغ کند