مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با سلام خدمت وکلای عزیز
همسر من ملکی رو به صورت 3 دنگ 3دنگ به من و دخترم صلح قطعی با حق استیفا منافع بدون حق فسخ در دفتر اسناد رسمی منتقل کردند بعد از بروز یکسری اختلاف ها من برای دخترم از دادگاه حکم رشد گرفتم چهار ماه بعد پدر ایشون با استفاده از حق ولایت این ملک رو به شخص دیگری انتقال دادند آیا من میتونم این معامله که در اون هیچ نفعی هم برای دختر من نداشته رو باطل کنم و سند رو برگردونم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فرزند شما از رشد خارج شده که این معامله باطل میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن صلح نامه بررسی شود و شرایط ضمن عقد سنجیده و اظهار نظر شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دادخواست دهید تا در دادگاه مورد بررسی قرار بگیرد نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ صد در صد . به درستی به نکته حقوقی اشاره کردید . زمانی که ولی ، معامله ای برای صغیر به انجام برساند که سراسر ضرر باشد ، آن معامله قابل ابطال خواهد بود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سهم دخترتان را فروخته و الان به رشد رسیده ایشان می بایست اقدام نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما نمیتوانید اقدام نمایید

ولی اگر دختر حکم رشد داشته باشد
و عدم رعایت مصلحت فرزند اثبات گردد خود دختر باید اقدام قانونی انجام بدهد

پدر به عنوان ولی قهری میتواند ملک را انتقال بدهد ولی پدر مکلف است که مصلحت فرزند را رعایت نماید

و در صورت عدم رعایت مصلحت فرزند ، میتوان اقدام قانونی انجام داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به ولایت انتقال داده باشد کاری نمیشه کرد.
اگر بعد از حکم رشد باشد دختر شما می تواند پیگیری کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به نظر می‌رسد که معامله‌ای که پدر همسرتان انجام داده است، به طور قانونی مشکل دارد. چرا که او با وجود اینکه این ملک با حکم دادگاه به دختر شما رسیده بود، این ملک را به شخص دیگری انتقال داده است. در اینجا به نظر می‌رسد که پدر همسرتان از حق ولایت خود سوء استفاده کرده است.

با توجه به موضوعی که فرمودید، شما می‌توانید با اقدام به ابطال سند معامله، سعی کنید ملک را به نام دخترتان برگردانید. برای این منظور، ابتدا شما باید با استفاده از مدارک و شواهد موجود، وکیل خود را به عنوان نماینده حقوقی خود انتخاب کنید و از او بخواهید که شروع به اقدامات لازم جهت ابطال سند انجام دهد. در این رابطه، وکیل شما می‌تواند با مراجعه به دادگاه، ابطال سند معامله را درخواست کند. برای این کار، باید مدارک و شواهد حقوقی خود را به دادگاه ارائه دهید و اثبات کنید که پدر همسرتان از حق ولایت خود سوء استفاده کرده است و این معامله باطل است. برای این کار، ممکن است به شواهدی مانند حکم رشد، سند ملکی و مدارک دیگر نیاز باشد.

در هر صورت، براین موضوع، بهتر است که با استفاده از خدمات یک وکیل متخصص در این زمینه، اقدامات لازم را انجام دهید. وی می‌تواند شما را در تمامی مراحل از جمله تهیه مدارک و شواهد، مراجعه به دادگاه و اقدامات بعدی همراهی کند. همچنین، در صورتی که شما نتوانستید از طریق دادگاه به ابطال سند معامله برسید، می‌توانید با استفاده از حق خود به دادگاه برای رسیدگی به این موضوع شکایت کنید.

در هر صورت، بهتر است که در این مسئله به دقت عمل کنید و با استفاده از خدمات وکیل متخصص، اقدامات لازم را برای ابطال سند معامله انجام دهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما خیر نمی‌تونید ولی راهکارهایی وجود دارد برای این مسئله شما نمی‌تونید چون ولایتی روی ایشون ندارید