مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه میرال جلوی واحد آپارتمان

سلام علیکم
اسانسور ملک مسکونی ما روبروی واحد آپارتمان باز می شود و بعد از شیشه دوتکه میرال قراردارد حال سوال اینکه در صورت شکسته شدن شیشه میرال ساختمان برای هریک از طبقات جز مشاعات حساب می شود و کلیه طبقات ملزم به پرداخت خسارت مربوطه می باشند یا جز مشاعات نمی باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر جز مشاعات است و همه واحد ها باید این هزینه را پرداخت کنند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر استفاده اختصاصی همان طبقه است مشاعات نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می رسد جز مشاعات است و پرداخت خسارت بر عهده ساکنین است البته تحت شرایطی که مقصر فقط یک نفر باشد که در این صورت آن شخص مکلف به پرداخت خسارت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص با سو نیت و به قصد و تعمدا ششه را شکسته باشد می‌بایست خودش پرداخت کند در غیر این صورت بر عهده‌ی تمام ساکنین می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جزء مشاعات است و بنابراین هزینه آن ، بر عهده کلیه ساکنین مجتمع مسکونی است و همه بایستی هزینه شیشه میرال را نسبت به سهم خود پرداخت نمایند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جز مشاعات است، لیکن اگر فردی آن را شخصا شکسته باشد مسئول ایشان است . مگر این که بر اثر عوامل دیگر شکسته شده باشد ،

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فردی آن را شخصا شکسته باشد مسئول ایشان است ولی اگر در اثر تقصیر کسی نباشدتمامی مالکان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم
بنظر جز مشاعات است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است اینگونه موارد مسالمت آمیز حل و فصل شود