مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام. من 8 بهمن زایمان کردم. کارفرما تا اخر اسفند برام بیمه رد کرده. ولی فروردینو برام ترک کار زده بدون اینکه به من اطلاع بده. قراردادی ندارم با شرکت و اخرین حقوق دریافتیم دیماه بوده. خب مسلما وقتی برام ترک کار زده بیمه هم به من حقوقی نمیده. من چیکار میتونم کنم الان؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی شکایت کنید و از طریق اداره کار اقدام بفرمائید . برای این اقدام لازم است که روابط کارگری و کارفرمایی خود را که به صورت شفاهی و غیر کتبی است را اثبات بفرمائید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار و امور اجتماعی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد شفاهی هم مورد تایید است می توانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار و امور اجتماعی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق اداره کار محل خود شکایت وپیگیری نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

بر اساس قانون کار، کارفرما موظف است بیمه شما را به مدت 6 ماه پس از زایمان پرداخت کند. در صورتی که کارفرمای شما بیمه شما را پرداخت نکرده است، شما می‌توانید به دو روش به این مسئله پیگیری کنید:

1. درخواست کمیته امور اجتماعی:
شما می‌توانید به کمیته امور اجتماعی مراجعه کنید و از آن‌ها درخواست کمک مالی برای پرداخت بیمه زایمان خودتان بدهید.

2. اقدام قضایی:
شما می‌توانید با استفاده از خدمات وکیل، اقدام قضایی را علیره بگیرید و به دادگاه کار درخواست پرداخت بیمه زایمان خودتان را ارائه دهید.

همچنین، در صورتی که کارفرمای شما بدون اطلاع قبلی از شما ترک کار کرده است، شما می‌توانید به دادگاه کار شکایت کنید و از کارفرمای خودتان مطالبه کنید که حقوق و دیگر مزایایی را که شما مستحق آن‌ها هستید، به شما پرداخت کند.

در هر صورت، برای حل این مسئله بهتر است با یک وکیل متخصص در امور کاری مشورت کنید تا بهترین راه حل برای شما پیشنهاد شود و حقوق شما محفوظ باشد.