مشاوره حقوقی رایگان - چکار کنیم قاضی برای 5گرم هروئین حکم تعلیق بدهد

همسرم 1ماه پیش با 5گرم هروئین دستگیر شد تو اسنپ موتوری کار میکنه معلوم نیست کدوم از خدا بیخبری تو پاکتش گذاشته افتاده تو کیفش وثیقه 300 ملیون بریدن ما گذاشتیم سند خونه ازاد شد الان چیکار میتونیم بکنیم زندان نره اولین بارش بوده 3 ماه دیگه عروسیمونه پیش هر وکیل میریم درخواست کلی پول میکنن تا فقط برن ببینن ایا می تونن کاری کنن یا خیر.

پاسخ ها :

یک وکیل

بهرحال تشخیص قاضی مهم است و وکیل فقط میتواند دفاع کند نه معجزه . اگر خوب دفاع نشود مسلما به حبس بالای 5 سال محکوم میشود