مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری همسایه از ساخت ساز

سلام درسال 88 ملکی در روستا خریداری کردم و الان موقع ساخت ساز همسایه مزاحم شده میگه چند متر از این ملک مال من است تاریخ قولنامه که داده قبل از تاریخ خرید من هست ولی قولنامه همسایه حدود اربعه ملک خودش رو مشخص نکرده فقط متراژ رو ذکر کرده. در ضمن تمام کارهای زمین بنده قانونی انجام شده پروانه ساخت دارم و یو تی ام زمین ملک هم به نام من ثبت شده لطفا راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان اگر ادعایی دارد میتواند ادعای خود را در دادگاه اثبات نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کار شما قانونی است واگر ایشان مشکلی دارندباید از راه قانونی آنرا به اثبات برسانند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناسی ملک صورت گیرد تا بتوان بر اساس شواهد و قرائن موجود اظهارنظر دقیق‌تری کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مزاحمت از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق اسنادی که در اختیار دارید ، امکان ساخت و ساز وجود دارد . توصیه می شود که ابتدا اظهارنامه مبنی بر رفع مزاحمت را به همسایه خود ارسال کنید و در پایان اظهارنامه اشاره کنید در صورت عدم تمکین به قانون، اقدام قضایی صورت خواهد پذیرفت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کارشناس رسمی ثبت می بایست نظر بدهد تشخیص کارشناس ملاک عمل است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه شما پروانه ساخت
دارید کسی نمی تواند مانع ساخت شما بشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اطلاعاتی که ارائه داده‌اید، در ابتدا باید بررسی کنید که در قولنامه چه مواردی ذکر شده است؛ آیا اوضاع مربوط به مالکیت و حقوق مالکیت مشخص شده است؟ آیا مرز و مشخصات ملک همسایه به دقت ذکر شده است؟

اگر قولنامه به دقت بیان نکرده که مالکیت و حقوق مالکیت او بر ملکی در نزدیکی شما وجود دارد و مرز و مشخصات ملک همسایه نیز دقیقاً مشخص نشده است، می‌توانید با ارائه مدارک قانونی اثبات کنید که مالکیت زمین و ملک در واقعشماست و همسایه از هیچ حقی برای ادعای مالکیت و استفاده از قدرت بدون مبنا برای مزاحمت شما برخوردار نیست.

بهتر است با مراجعه به دفترخانه املاک و اطلاعاتی مربوط به مالکیت و حقوق مالکیت همسایه در اختیار دارید، همچنین اگر همسایه برای شما مزاحمت و مشکل ایجاد کرد، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و ارائه مدارک قانونی، از جمله قولنامه خرید ملک و پروانه ساخت، به دفاع از حقوق خود بپردازید.

لازم به ذکر است که به دلیل مسائل قانونی پیچیده، بهتر است حضورا باوکیل مشورت کنید تا اوضاع را بهتر درک کنید و بهترین راه حل را برای مشکل خود پیدا کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت مزاحمت مطرح کنید حتی در صورتی که ایشان حقی داشته باشند باید طرح دعوی کنند و نمی‌توانند جلوی کار شما را بگیرند