مشاوره حقوقی رایگان - برخورد با سپر 206

سلام وقت بخیر.
یه سوالی داشتم، من دیروز از پشت به یه ماشین 206 زدم ( چون در لحظه که ترمز گرفتم ترمزم کار نکرد) و وقتی که پیاده شدم آسیبی به سپر پشت ماشین در ظاهر وارد نشده بود ولی من شماره ام رو بهشون دادم که اگه مشکلی بود تماس بگیرن. امروز تماس گرفتن و میگن که به دو تاصافکاری نشون دادن و گفتن که داخل سپر ( یعنی سپر رو درآوردن) فرورفتگی داره و گفتن که چون سپر فرانسوی بود این فرورفتگی ایجاد شده و در ظاهر این رو نشون نداده. می‌خواستم بپرسم اصلا این موضوع حقیقت داره؟ چون چطور ممکنه که ظاهر برای سپر اتفاقی نیوفته ولی داخلش فرورفتگی داشته باشه؟ ( خیلی تاکید داشتن که سپر فرانسوی هست و محکم و اینا و به همین دلیل هست که اینطوری شده)
فقط این رو بگم که ضربه‌ای که به ماشین خورد آروم نبود چون دنده 1 یا دو بودم ولی ترمز رو شروع کردم به گرفتن ولی اصلا ترمز نگرفت و محکم خورد به ماشین. ( یعنی می‌خوایم بگم ضربه خیلی آروم نبود و خیلی شدید نبود) ولی خودم فکر کردم بااون ضربه حتما ماشین آسیب دیده ولی سپر پشت‌اش در ظاهر چیزی نشد.
ولی اگه واقعا دلیل اون فررفتگی پشت سپر من هستم می‌خواستم ازتون بپرسم که این حرف‌شون حقیقت می‌تونه داشته باشه یا نه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موارد در تخصص کارشناس پلیس راهور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که کلیه مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با اثر تصادفات اگر اعتراضی دارید به کروکی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا اینگونه ضربه ها ظاهراً مشخص نمی شود ولی وقتی سپر باز میشه ضربه معلوم میشه و امکان اینکه راست بگه خیلی بیشتر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص کارشناسان محترم پلیس راهور اظهار نظر می‌کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین مقصر با اثر تصادفات اگر اعتراضی دارید به کروکی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند اخذ نظر كارشناسان رسمي حوزه خودرو و تصادفات است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به شرح حال شما، به نظر می‌رسد که ضربه ای که به ماشین 206 زده‌اید، به اندازه کافی شدید نبوده و در واقع هیچ آسیب برای سپر پشتی این خودرو ایجاد نشده است. برای اطمینان بیشتر، می‌توانید با دیدن خودرو و بررسی آن توسط یک کارشناس خودرو، به راحتی می‌توانید مشخص کنید که آیا ضربه ای که به خودرو زده‌اید، به اندازه کافی شدید بوده و باعث ایجاد فرورفتگی در سپر شده است یا خیر.

در هر صورت، اگر شما به خاطر این حادثه، برای صاحب خودرو اطلاعات تماس خود را داده‌اید، بهتر است که با او تماس بگیرید و در مورد هزینه‌های تعمیرات صحبت کنید تا این مسئله را به صورت دوستانه و از طریق توافق مشترک حل کنید.