مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام من یه مقدار لوله و اتصالات در برابر تامین خواسته در یک روستا به دو نفر ایمن اموال برابر صورت جلسه پاسگاه تحویل دادیم بعد از اجرای حکم حاضر به تحویل نبودن و گفتن اطلاع نداریم حاضر به تحویل نبودن شاهد هست و در زمین کشاورزی مورد استفاده قرار گرفته بوده و صورت جلسه که اموال تحویل گرفتن و امضاه. شده پرونده در شعبه بازپرسی به چه صورت بررسی میشه جلسه هنوز تشکیل نشده صورت جلسه و شاهد معرفی کردم لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید تا پرونده از روند اصلی خارج نشود
راه دفاع وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقام رسیدگی کننده ( دادیار یا بازپرس ) با بررسی دلایل و مدارک ارائه شده از سوی شما ، در صورتی که دلایل ارائه شده را دال بر جرم خیانت در امانت بداند ، متهمین پرونده را جهت اخذ توضیح احضار خواهد کرد . اگر متهمین ظرف 5 روز از تاریخ ابلاغ ، در دادسرا حاضر نشدند، حکم جلب آنها ، چه به صورت عادی و چه به صورت سیار ، صادر خواهد شد . زمانی که حضور پیدا کردند ، به آنها تفهیم اتهام خواهد شد و ادامه فرآیند دادرسی پیگیری می شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به دفاعیات شما در جلسه دادگاه دارد که باید خیلی قوی و مسجل باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه ای که پرونده مطرح است موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام البین علی المدعی مطابق قاعده حقوق هر شخصی می‌بایست تواند ادعای خود را اثبات کند پس در این صورت دفاعیات شما موثر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت ارائه مستندات و دلایل در شعبه دادسرا بررسی خواهد شد

و شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و برای شعبه ارسال نمایید و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مرتکب خیانت درامانت شده اند احضار وتفهیم اتهام میشوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلایل ارائه شده را دال بر جرم خیانت در امانت باشد متهمین پرونده را جهت اخذ توضیح احضار خواهند کرد . اگر متهمین ظرف 5 روز از تاریخ ابلاغ ، در دادسرا حاضر نشدند، حکم جلب آنها صادر میشود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اموال اگر برابر دستور قضایی تحویل امین اموال شده و توسط ضابط قضایی صورتجلسه گردیده بایستی اموال تحویلی برابر صورتجلسه شو در غیر اینصورت اگر در تحویل اموال قصور داشته باشد ضامن است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است . منتظر ابلاغ از سوی مرجع قضایی باشید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بازرسي فراجا گزارس شاهسندي

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به شرح شما، به نظر می‌رسد که از شما به عنوان ناظر بر تحویل مواد ساختمانی در روستایی استفاده شده است و مواد تحویل داده شده نیز به دلیل عدم تحویل به مقصد در دسترس نبوده است. در این صورت، اگر شما مطمئن هستید که مواد به دو نفر امین تحویل داده شده و شاهدی نیز برای این موضوع وجود دارد، بهتر است به شعبه بازپرسی پرونده خودتان مراجعه کرده و این مسئله را با آنها مطرح کنید. در این مرحله، بهتر است از شهادت شاهد و همچنین صورت جلسه‌ای که برای تحویل مواد امضا شده است، استفاده کنید و به این نکته تاکید کنید که مواد به دو نفر تحویل داده شده و باید بررسی شود که چرا مواد به مقصد نرسیده است. در برخی موارد، ممکن است این اتفاق به دلیل خطایی در حمل و نقل یا دیگر عوامل ممکن باشد. در هر صورت، در این مرحله، بهتر است با شعبه بازپرسی صحبت کنید و مستندات مربوط به این موضوع را به آنها ارائه کنید تا آنها بتوانند موضوع را بررسی کرده و به شما پاسخ دهند. همچنین، اگر شما در این مورد اطلاعات بیشتری دارید، بهتر است با یک وکیل شخصی یا وکیل خودتان مشورت کنید و در این مورد با او صحبت کنید. وکیل شما می‌تواند شما را در راه حل مسئله و تعیین مسیر مناسب برای پیگیری این پرونده کمک کند. همچنین، بهتر است در این مورد به دقت و با داشتن تمامی اطلاعات مربوط به موضوع پیش بروید تا بتوانید به بهترین نحو ممکن از حقوق و حقوقی خودتان مدافعت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیانت در امانت از جمله جرائمی است که ارکان متفاوتی دارد بر همین اساس اگر ارکان ارتکاب جرم خیانت در امانت اتفاق نیافتاده باشد نمی‌توان بزه را ثابت دانست چرا که چیزی که در خیانت در امانت اهمیت دارد قبل از هر چیز دیگری اهمیت عناصر جرم است ،باید جمیع این عناصر را در نظر بگیریم اگر وجود داشت جرم مذکور اتفاق افتاده است اگر نه نمی‌توان آن را جرم دانست می‌توان آن را تحصیل مال از طریق نامشروع یا طبق شرایطی سرقت دانست ولی خیانت در امانت خیر ، البته نباید این را نادیده گرفت که اگر پرونده در شعبه قضایی در جریان است باید مطالعه پرونده صورت گیرد و اگر هنوز اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است باید اسناد و مدارک بررسی دقیق و سنجیده ای شود .