مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی

با سلام
بنده به دادگاه با تاخیر رسیدم
برگه خلاصه ماجرا را هم از منشی گرفتم و پر کردم و امضا
فرم نظر خواهی از برخورد قاضی و کارمندان شعبه هم برای من به خطم ارسال شد
منشی گفت گواهینامه و مخدوشی پلاک را اصن نیازی نیست بری پیش قاضی
حال بعد از گذشت یکهفته حکم نهایی صادر شده اشد مجازات غیابی و واخواهی و تجدید نظر هم آمده
مگر من حضور نداشتم پس چرا غیابی ؟ الان باید چکار کنم

ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانیکه جلسه به اتمام می رسد مورد قبول نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم غیابی صادر شده است و به نفع شما است که حکم ، غیابی بوده است

و شما باید در مهلت مقرر واخواهی نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و دوباره رسیدگی ماهوی انجام خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم به ضرر شما است می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید.
اگر قصد اعتراض ندارید و می خواهید حکم اجرا بشه می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اعلام نمایید که نسبت به دادنامه صادره اعتراضی ندارید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خب اینکه به نفع شماست میتوانید واخواهی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا شما در جلسه رسیدگی حضور نداشته اید و در جلسه اداری بعد از جلسه رسیدگی حضور داشتید . فلذا به همین موجب است که رای به شکل واخواهی صادر شده است .