مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام.
پدر بزرگ من سال 93 یه وکالت نامه به من داده مبنی بر اینکه منزل جدیدی که توی زمینی که از قبل برای پدرم بوده میسازه رو به من که نوه همون پسر هستم داده. پدربزرگم زن دوم داشت؛ اردیبهشت ماه سال جاری پدربزرگم فوت شده و زن دومش که از روستای دیگه ای بوده پس از پایان مراسم سومین روز درگذشت از اینجا رفته، و تقریبا یک ماه پیش شبانه و در خفا با پسری که از شوهر قبلش داشته وسایل داخل خونه رو تمام و کمال میبرن. با توجه به نوع وکالتنامه که اگر امکانش باشه که ببیندیش " مثلا در واتس اپ براتون ارسال کنم " که حق سکنی و عمرا رو تا زمان حیات اون مرحوم و همسرش داده و حق مالکیت رو ازش گرفته؛ می خواستم لطف کنید و راهنمائیم کنید که من باید الان چیکار کنم.
ممنون و متشکر از لطف حضرتعالی

پاسخ ها :

یک وکیل

وکالت با فوت موکل باطل میشود و ارزشی ندارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
وکالتنامه پس از فوت باطل میشود . ولی در مورد قسمت دوم سوالتون بهتره که به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید تا دقیقا مطالعه کنه و جوابتون رو بده ( سکنی و عمری )