مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام. من یه چک دادم چک مشتری جنس خریدم اما الان چک وصول نشده صاحب چکم یه ماهی هست که همش امروزو فردا میکنه اما واریز نکرده. طرف معامله منم رفته برای من شکایت کرده میگه جنس و من بهت دادم و پولشو تو باید بدی (پشت چکو من امضا نکردم). حالا تکلیف چی میشه جریان این شکایت چجوری میشه. لطفا راهنماییم کنین. ممنونم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر پشت چک را امضا نکرده باشید و طرف معامله هم برای چک اقدام کند شما مسئولیتی نخواهید داشت. مگر اینکه طرف معامله شما؛ به فاکتور یا هر سندی که نشون بده از ایشون جنس گرفتید استناد کند که در اینصورت می تواند به شما مراجعه کند.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در دعاوی مربوط به چک صادر کننده و ضامن مسوول هستند و دعوا به طرفیت صادر کننده می‌بایست باشد در صورتیکه شما ظهر چک را امضا نکردید از دلایل ایشان خارج میشود ولی از طریق دیگری. با دلایل دیگری میتواند طلب خود را مطالبه نماید

پرسشگر :

مثلاازچه دلایلی میتواندطلب خودرومطالبه کند.هیچ گونه مدرک ویاسندی نداره

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

فاکتور یا قراداد فروش حتی شاهد باتوجه به این موارد میتواند مطالبه وجه انجام دهد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر چک را امضا نکردید مسئولیت ندارید