مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام وقت بخیر پدر بنده چندین سال قبل سهم الارث خودش رو به صورت دست نوشته به برادران خود بخشیده و شاهد هم امضا کرده، ولی در دست نوشته قید شده که مبلغی را گرفته و مابقی بعدا طی تاریخ مشخص شده ای به پدر من داده می‌شود، اما مبلغ دوم پرداخت نشده، چطور می‌توان ثابت کرد که نصف مبلغ باقی مانده؟ و اینکه به قیمت روز تعیین می‌شود؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
اگر انتقال مالکیت رسمی رخ نداده، شما منتظر باشید عموهای شما علیه پدرتان دادخواست طرح کنند و به همین سند استناد کنند. آن وقت شما هم باید دعوای تقابل مطالبه وجه بدهید.
در غیر این صورت می توانید به صورت مستقل نیز دادخواست حقوقی طرح کنید و عوض مقرر شده را مطالبه نمایید اما اینجا کمی کار شما سخت تر خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدرتان دادخواست مطالبه وجه الباقی ثمن بدهد