مشاوره حقوقی رایگان - خودروی توقیفی خریدم و پلیس توقیف

سلام بنده خودرویی خریدم از شخصی که به علت توقیفی بودن پلیس توقیف کرد به پارکینگ رفت بنده از شخص فروشنده شکایت کردم ولی ایشان با کذب و دروغ ابراز به بی اطلاعی کردن که در شورای حل اختلاف گفتن من خبر نداشتم و شخصی که به من فروخته همسرش به علت پرداخت نکردن نفقه توقیف خودرو را گرفته و سند به نام خودم نزده ام و فقط قولنامه کردم و فروشنده هستم و هرزمان قرار شد بفروشم صاحب سند را میارم سند میزنه و ما پول خودرو را به ایشون دادیم در نهایت به نام همسرم از طرف صاحب اصلی سند وکالت کاری دادن برای تعویض پلاک که بدون حضور ما وکالت کاری نوشته شده و حال خودرو در پارکینگ است و تاریخ وکالت هم چند ماه هست به اتمام رسیده
درشکایت درخواست فسخ معامله را کردم و شکایتم رد شد
حال نمیدانم چکار کنم و با هر وکیل صحبت میکنم چیزی میگوید که شکایت قبلی را با گفتگو ی وکیل انجام
دادم و به نتیجه نرسید و هم پولم رفته و هم ماشینم و هم موتور و تلوزیون خانه ام که برای خرید این خودرو فروختم و حال چند برابر گران شده و قدرت خرید و جایگزینیش را ندارم و از شدت ناراحتی که عدالت به نفع کلاهبرداران داره رقم میخوره

شما لاعقل بفرمایید چکنم ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما باید باتوجه به قولنامه ایکه دارید و وکالتنامه ( هرچند هم که وقتش گذشته باشه ) به عنوان دلیل میتوانید در اجرایی که ماشین توقیف شده معترض ثالث بشید و ماشین را پس بگیرید .