مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اطلاع از شکایت برای فردی که ازش شکایت کردم و ثنا داره چقده؟

سلام خسته نباشید، من دیروز از یه آقایی به جرم تجاوز کردن به من در دادگاه کیفری شکایت کرد ، اون اقاهه سامانه ثنا دارن، میخاستم بدونم کی مطلع از شکایت من میشن؟ یعنی احضاریه یا پیامک ثنا براش کی میره؟ ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
معمولا دو روز تا یک هفته

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه احضارش کردن احضاریه ازطریق ثنابصورت اینترنتی بهش ابلاغ میشه ومطلع میشود