مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

سلام خدمت شما :
من یه 206 داشتم اونو با پژو پارس تک گانه معاوضه کردم و وکالت تمام به همدیگه دادیم تقریبا8روزی ماشین دستم بود چونکه تک گانه بود اون هم با سمند 86 دوگانه معاوضه و دوتا چک 1500000هزار تومانی نوشتم دو ماهه بگذریم به از مدت تقریبا 20روز اون نفری که ماشین پارس و بهش داده بودم زنگ زد ومی که که موتور ماشین از پشت ترک داره در حالی که من خدا شاهده خبر نداشتم الان تکلیف چیه به صاحب پارس قبلی زنگ زدم گفتم جریان و میگه من ماشینو سالم داده بودم. جهت یاد آوری جناب پشت موتور چسب زدن که به گفته مکانیک مال یک سال پیش هست یعنی ترک مال اون وقت اس کهنس
الان گفتم من ازت شکایت میکنم خواهشن راهنمایی بفرمائید ممنون و دست بوس

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حرف نامبرده به جایی نمی رسد مگر اینکه در قرارداد امده باشد