مشاوره حقوقی رایگان - سرقت دوستم با ماشین من

سلام یکی از دوستای شوهرم با ماشین شوهرم دزدی کرده چون پلاک برداشتن و الان زندان، تو آگاهی کتکش زدن شوهرم و گفته کار من نیست، الان میگن که باید بگی دوستت کی بوده که ماشینو بهش دادی، میگن تا نگی با قرار وثیقه آزادت نمی کنیم ؟ به نظر شما تا کی اون تو می مونه؟ شوهرم نميگه به کدوم دوستش داده، الان یه ماه زندان، تکلیفش چی میشه چقد اون تو می مونه، تو رو خدا جواب بدین. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است کمک حقوقی بگیرید و شایسته است دوستی را که مرتکب دزدی شده معرفی کنید