مشاوره حقوقی رایگان - پاركينگ مشاع

سلام
در ساختمان ١٥ ساله ای ٥ واحدی زندگی ميكنيم
پاركينگ جزو مشاعات هست ولی صاحب اصلی آپارتمان قبل فروش به طور كلامی جای هر كسی را مشخص كرده بود.
پاركينگ من بدون مزاحم هست و من با اين شرط از مالك خريداری كردم ولی متاسفانه همسايه های قديمی بعد از ١٥ سال اعتراض كردند و ميگويند پاركينگ جزو مشاعات هست و بايد نوبتی بكنيم.
من ميتونم از لحاظ قانونی ادعايی بكنم ؟
مالك ميگويد من چون صاحب اصلی آپارتمان بودم پاركينگ هر كس رو به صورت ضمنی گفتم ولی متاسفانه در قولنامه ثبت نكرده.

سپاس گزارم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

پیشنهاد می شود در بدو امر مسئله با صلح و سازش خاتمه یابد و این مسئله در عالم همسایگی باعث بروز سایر اختلافات نگردد ، ولیکن در پروانه ساخت و ساز و نقشه های مجتمع های مسکونی باید برای هر واحد باید پارکینگی مستقل در نظر گرفته شود وگرنه در صورت تخلف از این مسئله پروانه پایان کار به ساختمان داده نمی شود، در عمل دیده می شود مالکین با تخلف از این مسئله بجای فضای پارکینگ واحد آپارتمانی می سازند و مطابق رأی کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری ها با پرداخت جریمه ، اقدام به واگذاری فضای مذکور به عنوان آپارتمان می نمایند. باید در صورتمجلس تفکیکی و همچنین سند مالکیت هر واحد متعلقات آن از جمله پارکینگ آن مشخص شده باشد. و صحبت شفاهی مالک و تعیین و تکلیف آن معیار دقیقی جهت تعیین وضعیت مشاعات ساختمان نمی باشد.

یک وکیل

حتما در صورتمجلس تفکیکی پارکینگ هر کدام از واحدها مشخص گردیده است. آنرا جهت حل این مسئله مطالعه و بررسی نمایید