مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم همسر

سلام . با همسرم درگیری و دعوا داشتم ، محکم تو گوشم زد ، تا دو روز دردی که اذیت بشم نداشتم ، از روز سوم گوشم گرفته و درد دارم . به تعطیلات خوردم ، بعد از 5 روز می‌خوام برم دادگستری که نامه بده برم پزشک قانونی . آثار کبودی ندارم ، فقط گوشم انگار از داخل متورم شده و وز وز می‌کنه . مدت طولانی گذشته آیا پزشک قانونی قبول می‌کنه یا میگه زودتر باید میومدی ؟
آخه این چه قانونیه که باید شاهد بیارم، تو خونه دعوا شده شاهد از کجا بیارم .
از خونه زدم بیرون با حالت پریشون و بدون حجاب ، یکی از همسایه ها دید منو .
میتونم بعنوان شاهد بیارمش؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید شکایت نمایید و نامه برای پزشکی قانونی اخذ نمایید و