مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام بنده باحضور در مشاور املاک قولنامه ای نوشتیم برای معامله سه دنگ از خانه ای که بنامم بود و برای متهم در دادگاه گرو بود و خریدار از این موضوع اطلاع داشت ما قولنامه نوشتیم و در قولنامه نصف پول همان زمان پرداخت و مابقی طی تاریخ های مقرر در قولنامه باید پرداخت میشد که اولین پرداخت انجام و بقیه انجام نشد. در ادامه باید بگویم در محضر سه دنگ به صورت وکالتی به نام ایشان است آیا من میتوانم معامله را فسخ کنم و پس بگیرم در قولنامه فسخ نگذاشتیم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه معامله کردید و حق فسخ یا موارد فسخ در قانون را نداشته باشه نمیتوانید فسخ کنید فقط در صورتیکه دو طرف توافق کنید این کار میسره ولی دررغیر اینصورت خیر .