مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

سلام . ما یه شرکت داریم با 2 نفر عضو میخواییم حق امضا و عقد قرارداد رو طی یه وکالتنامه به یک نفر دیگ بدیم و تو اون مطرح کنیم تمامی عواقب مادی و معنوی عقد قراردادها با امضا اون به عهده خودشه . میخواستیم ببینیم اگر در اینده مشکلی برای قرارداد هایی که اون بنده خدا نوشته پیش بیاد . پای ماهم گیر هست یا خیر ؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

بله دقیقاً مسئولیتهای او به پای شماست چون او وکیل شماست و وکیل به نمایندگی از شما کار می‌کند. تمامی تعهدات او به حساب شماست. این توافق فقط بین شما سه نفر لازم‌الاتباع است ولی اشخاص ثالث با شما طرف حساب هستند.