مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تمام پول را نمیدهد

با سلام حدود یک ماه پیش تصادف کردم طرف مقابل من صد درصد مقصر شد و فقط به ماشین ها خسارت وارد شد الان که ماشین درست شده 36 میلیون فاکتور بردم ولی 28 میلیون به من دادن و مابقی را نمیدن چکار باید بکنم میتونم از راننده مقصر شکایت بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس الباقی خسارت را از بیمه مطالبه کنید

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام مازاد را طبق نظر کارشناس باید راننده مقصر بدهد