مشاوره حقوقی رایگان - مالیات حقوق پرسنل

سلام
روز بخیر
تو اداره کار قید شده که پرسنل بالاتر از یه مبلغی حقوق بگیرن باید مالیات حقوق بدن
سوال اول : فروشنده یک فروشگاه که طبق اداره کار باهاش حساب میشه بالاتر از چه مبلغی حقوق بگیره باید مالیات بده؟
سوال دوم: این مالیات چقدر هست و وقتی از پرسنل کسر میشه به کجا باید پرداخت بشه؟

مطلبی دیگه اینکه:
ساعت حضور اول وقت پرسنل برای ما خیلی مهم هست و میخوایم هرکسی که هر دقیقه تاخیر داره مبلغی مثلا دو هزار تومن برای هر دقیقه تاخیر جریمه بزاریم
سوال اول: میتوانیم جریمه پولی برای تاخیر پرسنل در نظر بگیریم؟؟؟
سوال دوم: اگر نمیشه ٰپس ما چطور میتونیم با پرسنل خود برخورد کنیم بابت تاخیرهاشون؟؟؟
چون از همون لحظه بازگشایی مغازه- مشتری پشت در هست و هر دقیقه که پرسنل دیر میایند باعث میشه ما حداقل یه فاکتور فروش رو از دست بدیم که حداقل دویست هزار تومن ضرر به ما میشه

پاسخ ها :

مالیات بر حقوق مالیات تاخیر کارگر در قانون کار جریمه تاخیر کارگر کارگر کارفرما