مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
اگر زنی بخواهد خانه در قولنامه وصیت کند که بعد از فوت من خانه به فرزندم برسد در حالی که قبل از مادرش زن فوت کند آیا فقط به فرزندش میرسد یا به مادرش هم میرسد

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
وصیت تا یک سوم اموال امکانپذیر است
بهتر است صلح کنید در صورت ضرورت از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

آنچه در قولنامه نوشته بشه وصیت محسوب نمیشه و به لحاظ قانونی اعتبار وصیت رو نداره مگر اینکه ورثه اونو به اختیار خودشون بپذیرند. بر حسب اون نمیشه ورثه را وادار به پذیرش وصیت کرد. مادر هم سهم میبره. با این اوصاف بهتره اون برگه رو به وکیل نشان بدید حضوری یا تلفنی مشورت بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وصیت نسبت به یک سوم اموال نافذ است .
شما بهتر است صلحنامه عمری با حق فسخ تنظیم کنید و وصیت راه حل درستی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفترخانه اسناد رسمی
عقد صلح عمری همراه با شرط فسخ برای مصالح تنظیم نمایید