مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام. اسم بچه های نه ماهم رو میخوام عوض کنم امکانش هست ؟ یا باید تا هجده سالگی صبر کنم ؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله امکانش هست. اما نتیجه گرفتن بستگی به ادله شما دارد.در برخی موارد خاص از طریق خود ثبت احوال هم میتوان اقدام کرد اما چنانچه ثبت نپذیرفت لاجرم باید از طریق دادگاه اقدام کنید و توی دادگاه هم باید دلایل قانع کننده ای برای این تغییر نام ارایه کنید صرف ناخوشایند بودن نام پذیرفتنی نیست. بهتره بصورت خصوصی از وکیل مشورت بگیرید بهرحال غیرممکن نیست.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
امکانپذیر است
بعد از 18سالگی خودش می تواند تغییر دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدرشان می تواند از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کند.