مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرده بکارت در مطب دکتر برای ارائه به دادگاه

سلام،برادر من ،بخاطر عدم تمکین از همسرش شکایت کرده،همسرش ادعای باکره بودن کرده و دادگاه دختر خانم را برای اثبات بکارت به مطب دکتر فرستاده، و فردای آزمایش دختر خانم ،برادر من به همراه وکیلش به مطب اون دکتر میروند و دختر خانم و مادرش هم اونجا بودن و شروع میکنند به دادو بیداد و دکتر هم به پلیس زنگ میزنه و میان برای دختر و مادرش صورت جلسه میکنند
خواستم بدونم اینکه برادر من به مطب دکتر رفته،دختر خانم میتونه ادعای اینو بکنه که برادر من قصد رشوه دادن داشته و یا این موضوع به هر طریقی میتونه روی پرونده ی عدم تمکین که زوجه باکره هست و به تشخیص دکتر پرده خراشیدگی داره،تاثیر بگذاره، یا توی بقیه ی پرونده های مربوط به طلاقشون؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
هر شخصی که ادعایی را مطرح مینماید باید ادعای خود را اثبات نماید

از دادگاه درخواست نمایید که زوجه را به پزشکی قانونی معرفی نماید