مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مدارک از دادگاه بعد از 15 سال

عرض سلام و احترام خدمت وکلای عزیز
پدر بنده چهار سال پیش فوت کرده و کارهای انحصار وراثت انجام شده و همچنین بعضی از اموال تقسیم شده ولی نسبت به خانه مسکونی به مشکل گیر کردیم در رابطه با همین خانه در حدود 16 سال پیش در یک دادگاهی رای به نفع پدر من صادر شد که متاسفانه بعد از فوت پدر من شاکی پرونده 16 سال پیش مجدداً شکایت خود را عنوان کرده خواستم از شما عزیزان بپرسم چطور میتونم از شعبه یا شعبه های دیگر کپی مدارک را دریافت کنم با علم به اینکه پدر من زنده نیست و 16 سال نیز از آن شکایت گذشته است ممنون

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
شما به عنوان ورثه به همون شعبه ایی که 16 سال قبل حکم صادر کرده مراجعه کنید و درخواست کپی بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ارایه گواهی انحصار وراثت ، به رئیس مجتمع مراجعه و درخواست اخذ کپی از اوراق پرونده را نمایید