مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز زمین مجاور

با سلام عموی بنده زمین ارثی خودش رو حدود 15 سال پیش فروخت وخریدار هم حدود3 سال بعد به شخص دیگری فروخت خریدار حدود 12 سال پیش زمین خودش رو محصور کرد الان فرزندان خریدار به ما می گن ما 1500متر سند داریم و170 متر کم داریم باید دیوار رو بشکنیم واز شما زمین بگیریم وگرنه نی توانیم زمین را تقسیم کنیم
درحالی که من فکر می کنم که یا خطای محاسباتی موقع سند صورت گرفته یا کسری زمین مربوط به عقب نشنی از سمت کوچه می باشد
درضمن عموی من وخریدار دوم فوت کردند
می خواستم بدنم حق شکایت از ما رو دارند یا از کسی که زمین رو ازش خریدن

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر سهم الارث پدر شما و عمو مساوی بوده الان هم متراژ زمین باید مساوی باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله در صورت اقامه دعوا زمین کارشناسی میشود و