مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پیمانکار و جعل

من در تاریخ 10 مرداد 1401 با پیمانکاری قرارداد ساخت کلید تحویل طبقه بالای خانه پدرم نوشتم. و وقتی سقف و دیوار (سفت کاری) انجام داد وسایلش رو جمع کرد و رفت
هر چی زنگ زدم پیام دادم جواب نداد تا از طریق صنف پیگیر شدم و اومد گفت نمیتونم به تعهداتم عمل کنم و صنف گفت برین دادگاه.
بعد از اینکه ماه پیش حکم ایفای تعهد رو گرفتم الان رفته اعتراض کرده که من جعل کردم و شکایت کیفری جعل از منم کرده تو متن صفحه اول خودش نوشته که یک سرویس کامل تحویل کارفرما به قیمت 205 میلیون میدم بعد چند روز که دیدم داره اذیت میکنه پشت برگه نوشتم که چه کارایی رو باید انجام بده
))پشت برگه قرارداد با خط خودم نوشتم که این کارو رو باید انجام بده)) و همه رو خونده با خط خودش جلوشون رو ضربه در زده که من چیزی اضافه نکنم پایینش هم خطی کشیده و امضا کرده و با خط خودش هم زیر امضاش اسم و فاملش رو نوشته
حالا اصلا بعد از نزدیک یک سال که دادگاه محکومش کرده و تو صنف هم نگفته جعله و تو اظهار نامه هم نگفته که جعل کردم میتونسته شکایت کنه و آیا کارشناس خط میتونه تشخیص بده که علامتا رو خودش زده؟؟؟؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
علامت مهم نیست
امضا مهم هست و مورد کارشناسی قرار میگیره
ضمنا ایشون باید در همون جلسه اول دادگاه حقوقی اعلام جعل میکرد نه الان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله میتواند شکوائیه جعل را مطرح نماید و