مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت خسارت و پرداختی بیمه شخص ثالث مقصر

سلام وقت بخیر. من یه خودرو مدل 86 خریدم، در زمان خرید، مبلغی رو از قیمت روز خودرو کسر کرد فروشنده بابت تعمیراتی که داشت. حدود 27 میلیون هزینه خودرو کردم و حتی خودرو رو هنوز به نام نکرده بودم که روز دوم تصادفی داشتم که مقصر صد درصد هم طرف مقابل بود. متاسفانه ایشون هیچ پیگیری ای در خصوص بیمه نداشتن و همه کارها رو خودم انجام دادم، تقریبا 40 میلیون هزینه تعمیرات شد که عمده خسارت دقیقا به همون موارد مورد تعمیری که در زمان خرید خودرو بنده پرداختم بود.

متاسفانه بیمه شخص ثالث ایشون خیلی ما رو اذیت کردن و یک ماه از تصادف میگذره، کارشناس رفته پای خودرو و خسارت رو دیده و عکسبرداری هم کرده ولی ظاهرا انتظار ماورایی از بنده که خسارت دیدم داشته و مجبور شدم داغی قطعات رو ببرم تا دوباره عکسبرداری کنن و الان میگن که داغی قطعات جلوبندی رو نیاوردید پس شامل بیمه نمیشه در صورتیکه داخل کروکی هم مشخص شده که من منحرف شدم و جلوبندی خودرو کلا داغون شده.

الان ظاهرا نصف هزینه ای که من کردم رو لحاظ کردن. مقصر هم با اینکه ظاهرا وضعیت مالی خوبی داره حتی برای پرداخت هزینه یدک کش هم داره امروز و فردا میکنه چه برسه به مابه التفاوت خسارت.

لطفا راهنمایی کنید که من چطور میتونم این مبلغ رو دریافت کنم. الان من موندم و خودرویی که 20 روز تعمیر بوده و دو روز بعدش تصادف شده و 35 روز دوباره رفته تعمیر و 67 میلیونی که از جیب دادم که ماشین رو به راه بشه. ممنونم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به طرح دعوای مطالبه خسارت علیه شرکت بیمه و شخص فروشنده اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا تامین دلیل نمایید
و سپس دادخواست اقامه نمایید