مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر از خانواده

وقت خوش
من 18 سالم کامل شده و قصد دارم تا نهایت سال بعد جدا بشم از خانواده
مادرم وقتی دو سالم بود غیابی طلاق میگیره از پدرم و ارتباط و اطلاعاتی از پدرم و خانوادش نداریم و منو از خونه بیرون کرده که با مادربزرگم زندگی کنم و تهدید میکنه هر کاری کردی تو دادگاه میبینمت و میکشمت و ...
به شدت بد دهنه نمیتونم توصیف کنم حتی هروقت از جایی عصبانیه سر من خالی میکنه و از نظر روانی ثبات نداره و فیزیکیم حمله میکنه و ابرو نذاشته برام به عنوان یه دختر میتونم جدا بشم؟ چون خیلی تهدید به مرگ و ضرب و شتمم میکنن اگه برم حتی برای دانشگاه یا مهاجرت

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام بله مشکلی نداره میتونی جدا زندگی کنید و تا زمانی که شاغل بشی نفقه رو هم از پدرتون مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله امکان استقلال وجود دارد و تا وقتی بیکار هستید و مجرد پدر مکلف به پرداخت نفقه است