مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع

سلام بنده در طبقه دوم هستم درچند سال قبل واحد 1 درب ورودی به نورگیر داشته ولی باعث سروصدا شده و واحد روبرو شکایت میکند و شهرداری ان درب رو پلمپ مینماید بعد به فروش رفتن ان واد مالک جدید با توافق با واحد روبروی خود پلمپ درب رو بدون اطلاع به شهرداری میشکنن واز انجا استفاده میکنن
ولی بنده اصلا رضایت ندارم به دلیل این که پنجره بنده روبه حیاط خلوت هست و سروصدا می اید
من چکارمیتوانم انجام بدم ؟
باتوجه به این که همسایه اصلا به حرف بنده توجهی ندارد و میخواهد برای واحد مجوز درب از شهرداری بگیرد. ایا میتواند؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

شما میتونید دادخواست الزام به تنظیم سند رو مطرح کنید