مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن خودرو

من ماشینم را به شخصی فروخته ام وقول نامه خونگی نوشته ام وتمام مبلغ ماشین را به من چک داده است ومن تمام مدارک ماشین را به او تحویل داده ام آیا او متواند بدون وکالت من ماشین را به نام خود یا هر کس دیگری بزند

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید از طریق دادگاه حقوقی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نماید

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام یا با حضور شما و یا به موجب وکالت یا به موجب حکم دادگاه می تواند پلاک بزند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر انتقال رسمی امکان ندارد
ولی خریدار میتواند خودرو را با تنظیم مبایعه‌نامه عادی بفروشد