مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح رای دادگاه

با سلام زمین مسکونی خریداری کردم ،صاحب ملک سند را به نام بنده نزد با شکایت ،دادگاه رای به تنظیم سند در دفتر خانه داد که در رای از زمین مسکونی یاد شده است در حالی که در اداره ثبت از مسکونی نیمه ساز ،حتی در استعلام شهرداری هم زمین مسکونی نوشته شده است .حال دفتر خانه انتقال سند را انجام نداد. با مراجعه به اداره ثبت گفتند از دادگاه نامه بیاور که نوع ملک اصلاح شود آیا رای دادگاه قابل اصلاح است که در رای از اصلاح نوع ملک نوشته شود که بتوان سند را با رای دادگاه اصلاح کرد بعد انتقال سند را انجام ؟چگونه اقدام کنم ؟ تشکر

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
در صورت اخذ گواهی پایانکار و پرداخت مفاصاحساب و سایر موارد ، اداره ثبت اقدام به انتقال سند می نماید.
در غیر اینصورت تقاضای اصلاح سند به ضمیمه گواهی پایانکار را مطرح نمایید چراکه ملک به صورت کامل بنا شده و حق شما زائل خواهد شد.

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام اگر موضوع در خواسته آمده می توان اصلاح کرد وگرنه باید دادخواست دیگری داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در دادنامه اشتباه سهو قلم انجام شده باشد قابل اصلاح است
و