مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من سه ماهه خونه پدرم هستم هرچقدم به شوهرم گفتم نیومد دنبالم درخواست نفقه دادم و شوهرم تازه میگه میخام برم درخواست تمکین بدم ایا وقتی دنبالم نیومده اصلا میتونه همچین کاری بکنه بعد سه ماه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد.
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است دوستانه به منزل مشترک مراجعه کنید و مشکل خود را از طریق مشاور خانواده خل و فصل کنید.
و اگر قصد ادامه زندگی مشترک ندارید باز بهترین راه حل توافق است که می توانید توافقی طلاق بگیرید.

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام به خواست خود رفتید نفقه تعلق نمی گيرد مگر ثابت کنید ناچار به ترک منزل شدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله زوج میتواند دادخواست الزام به ‌تمکین را مطرح نماید