مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه مهریه و اقدام و عدم‌اطلاع به خوانده

همسرم برای دیدن خانواده اش به شهرستان مراجعه کردند بدون اینکه به من بگن در جریان باشم ، با گرفتن وکیل ، درخواست مطالبه مهریه کردند و امروز نامه ای از شورای حل اختلاف با عنوان تصمیم نهایی ، از طریق عدل ایران بدستم رسیده با این متن : نظر به عدم سازش فی مابین پرونده از آمار کسر و به دادگستری شهر 000 ارسال میگردد 0 به چه معناست ، و اصلا من در جریان شکایت ایشان نبودم و چیزی هم در مورد مراجعه به شورا دریافت نکردم ٪٪ روال اینکار به همین شکلها یا باید به خوانده هم اطلاع میدن تا غیبی صورت نگرفته باشه؟
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم و باید چیکار کنم ؟
ما ساکن تهران هستیم ولی چون عقد در شهرستان انجام شده ، آیا روال به همین شکل باید انجام میشده !!

پاسخ ها :

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام برای صلح و سازش پرونده را می فرستند شورای حل اختلاف باید شما ابلاغ میشدلایحه بفرستید و مراتب را اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زمان جلسه دادرسی شورا ، باید به شما ابلاغ بشود

پرونده از شورا به دادگاه ارسال شده است و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

بله