مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت فقدان حضور و ادای توضیح

با سلام

دختری هستم 36 ساله. و برای مستقل شدن از خانه اومدم بیرون و ازدواج هم کردم به طور قانونی. پدرم به دلیل حضور نداشتن در خانه از من شکایت کرده. و این ابلاغیه الان برام اومده:
علت حضور :اداي توضيح
در خصوص شکایت مطروحه دائر برفقدان شما ،مقرراست ظرف مهلت مقرر (5 روز) فوق جهت ادای توضیح در این شعبه حاضر شوید.

دادگاه جنایی تهران هست، اما خودم در یکی از شهرستان‌های دور هستم و توانایی اومدن ندارم.

پرسش اولم این هست که آیا جرمی به من منتسب هست به این دلیل یا نه؟
پرسش دومم هم این هست که چگونه می‌تونم بدون حضور در تهران، در شهر محل سکونتم، برای این ادای توضیح اقدام کنم. آیا می‌شه لایحه دفاعیه نوشت و از دفاتر خدمات قضایی فرستاد؟

با سپاس و تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته این پرسش مطرح گردیده است . به این پرسش قبلا به شکل کامل ، جامع و تفصیلی پاسخ داده شده است و مساله حقوقی مرتفع گردیده است .