مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام، برای گرفتن وام اوراق به بنگاهی رفتیم و به صورت قولنامه مادرم خانه را به نام خواهرم زد بعد بنگاهی مدعی شد که خواهرت هم به نام او زده که بعدا متوجه شدیم که برگه خالی امضا گرفته از خواهرم و خودش نوشته شکایت کردیم و الان دادگاه گفته باید اصل قولنامه رو بنگاه بیاره اونم میگه گم کردم به نظر شما چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام ببینید ذیل قولنامه را شهود امضا نموده اند اگر امضا کرده باشند شهود را به دادگاه معرفی کنید