مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات

سلام .یک فرزند پسر 6 ساله و دختر 12 ساله کلاس پنجم دارم.
1-دختر به اختیار نزد من مونده مادرش میگه میخام تقاصای ملاقات با دختر رو کنم ؛ من و دخترم تهرانیم و خانمم در کردستان. محل ملاقات و دادگاهی که به دادخواست ملاقات رسیدگی میکنه کجاست تهران یا کردستان؟
2-پسرم بشه 7 سالشه حضانتش با من میشه محل ملاقات و دادگاهی که به دادخواست ملاقات رسیدگی میکنه کجاست؟
3-دو روز پایان هفته من حق ملاقات با پسرم رو در کردستان دارم اگه خانمم تقاصای ملاقات کرد و حکم پایان هفته دادن چکار کنیم؟
4_اگه دخترم نخاد با مادرش ملاقات کنه چی؟

پاسخ ها :

یک وکیل

محل و شرایط ملاقات را دادگاه تعیین میکند . ممانعت از ملاقات هم جرم است حتی اگر خود بچه نخواهد