مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام وقت بخیر...من حدودا سال 93 مطالبه مهریه زدم.مهریه یک میلیون و 14 سکه بود...درخواست دادم . آقا اعسار زد...ماهی یک سکه پرداخت میکرد تا زمانی که از14 سکه 9تارو پرداخت کرده بودن و من زمانیکه5سکه گرفتم دست رو سهم الارث پدریش گذاشتم که بقیه رو نقدا از ملک سهم اوبگیرم....در این بین دادگاه به جای 1میلیون و 5تا سکه ی باقیمانده زد 7سکه...نه من و نه آقا یادمون بود...حالا با گذشت4سال به دلیل اشتباهی که خود دادگاه تو شمارش مرتکب شده دیروز به خاطر 2تا سکه حساب منو بدون اطلاع مسدود کردن...الان من این وسط تقصیری ندارم دادگاه و خود آقا امضا دادن و من تحویل گرفتم...الان تکلیف من این وسط چیه؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مراجعه حضوری داشته باشید و لایحه بدهید چطور تقصیر ندارید مگر شما تعداد مهریه خود را نمیدانستید ؟!
چون بیشتر دادن صدایتان در نیامد اکر دو تا کمتر هم میدادند متوجه نمی شدید ؟!!!!!

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما خودتان که میدانستید 5 سکه باقی مانده است نباید قبول میکردید و به دادگاه باید اعلام می کردید. علی ایحال مازاد باید مسترد شود.