مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام، بعد از محکوم شدن طرف مقابل به سه سال حبس تعزیری با شکایتی مبنی بر خیانت در امانت، دادگاه تجدید نظر ضمن تایید حکم، به علت کهولت سن (سن متهم حدود 62،3 ساله) با اعمال تخفیف در مجازات دو سال از حبس رو تعلیق کرد، و پرونده به شعبه اجرایی احکام رفت. چند ماه بعد از صدور حکم جلب، وکیل متهم درخواست تخفیف مجازات بصورت استفاده از پابند کرد که قاضی اجرایی احکام متهم رو واجد شرایط دانست ولی دادگاه تجدید نظر بدون توجه به مخالفت مکتوب قاضی اجرایی احکام،حکم داد و مجددا به علت کهولت سن با اعمال تخفیف مجازات بصورت استفاده از پابند موافقت کرد، لازم به توضیح که به ایشون قبلا یکبار تخفیف مجازات بصورت تعلیق دو سال از سه سال حبس داده شده همچنین به جرم سرقت در دادگاه دیگه محکوم شده بود که دادگاه تجدید نظر با وجود اینکه اموال از منزلش کشف شده بود به علت اینکه شکایت مشابه قبلا از وی شده بود و به علت نبودن مدارک تبرئه شده بود و از ترس زندان حکم جدید حاضر به برگرداندن اموال شده بود که با تبدیل شدن به پابند، منصرف شد، حالا میخواستم بدونم با این اوصاف رای تخفیف مجدد بصورت استفاده از پابند درسته و چجوری میشه رای تخفیف مجدد و تبدیل به پابند رو برگردند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قاضی اجرای احکام به وظیفه قانونی خودش عمل میکند و شما حق دخالت ندارید