مشاوره حقوقی رایگان - جلسه دادگاه تمکین

سلام علیکم
بنده 3ماه از زمان عروسی مون می گزره ولی هنوز زنم حاضر نمیشه بریم تو خونه مشترک خودمون به دلایل غیر قانونی بهانه های مختلف میاره ایشون الان در خانه پدرش سپری می کنه در خراسان جنوبی و بنده خودم در قم هستم و خانه مشترکمان هم در قم هست برای شکایت عدم تمکین باید به دادگاه کدوم شهر اقدام کنم، دادخواست رو به دادگاه قم ارائه بدم یا خراسان جنوبی، ضمنا محل عقدمون در خراسان جنوبی بوده.

سوال دوم اینکه دادخواست رو به دفتر قضایی قم تحویل بدم یا خراسان جنوبی؟؟؟

سوال سوم اینکه اظهار نامه دعوت به تمکین فرستادم ولی جواب ندادن چه کار کنم؟؟؟

سوال چهارم اینکه
جلسه دادگاه در کجا برگزار خواهد شد آیا راهی وجود داره که در قم برگزار بشه؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

دادگاه محل اقامت زوجه صلاحیت رسیدگی دارد