مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی

درود سال 1389بعلت فروش مال غیر از بنده شکایت شد و25تومان درحق شاکی ومعادلش به صندوق دادگستری با11ماه حبس که بنده جمعا بجای 50تومان 60تومان بحساب دادگستری واریز کردم وپس از مرخصی به زندان نرفتم و کد ملی مسدود شده آیادرخواست به شعبه یاریاست دادگستری یااجرای احکام که بنده پول راپرداختم لذا رفع مسدودی مورد استدعاست میشود یاخیر لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید درخواست خود را از طریق دفتر خدمات ارسال کنید تا مقام قضایی در این خصوص تصمیم بگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرورده‌ی شما در شعبه مورد نظر بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
به علت عدم معرفی خود به زندان ، شما ممنوع الخدمات شده اید
و شما باید خود را به زندان معرفی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای رفع مسدودی کد ملی، باید به دادگاه مربوطه درخواست رفع مسدودی کد ملی خود را ارائه دهید. اگر شما قبلاً مبلغ مورد نیاز را به دادگستری پرداخت کرده‌اید، این مبلغ باید به حساب شما بازگردانده شود و مسدودی کد ملی شما باید رفع شود. بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و درخواست رفع مسدودی کد ملی خود را از طریق وکیل به دادگاه مربوطه ارائه کنید. اگر دادگاه درخواست شما را تأیید کند، مسدودی کد ملی شما رفع خواهد شد.