مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پرواز داخلی با مسدودی کدملی

سلام.من کد ملیم مسدوده و الان با کد ملی خودم بلیط پرواز داخلی گرفتم.آیا از سوار شدنم به هواپیما جلوگیری میشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که ممنوع الخدمات شده اید نمی توانید از پرواز های داخلی استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمی توانید از پرواز های داخلی استفاده کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورت مسدودی اصولا حتی امکان خرید بلیط نیز وجود ندارد.بهرحال احتمال ممانعت از پرواز شما وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر بلیط دارید
جای نگرانی نیست برای شما

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مسددودی کارت ملی یعنی عدم امکان استفاده از خدمات موجود

لذا احراز آن در همه جا مسدود می باشد.