مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی

سلام. من یکی 11تومان ازم میخواد هیج جوره باهام راه نمیاد شورا حل اختلاف رای داد به ایشون حتی حاضر نمیشه شناسنامم بده من رفتم درخواست شناسنامه جدید دادم که بتونم برم سرکار ایا ایشون میتونه کد ملیمو مسدود کنه من هدفم این برم کار پولشو بدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای مسدودی کد ملی اصولا قضات موافقت نمی نمایند مگر در موارد خاص

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند ، می توانستید دادخواست استرداد مدارک شناسایی تان را نیز علیه این فرد تنظیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کسی قرض کن بدهی را بده و شناسنامه را بگیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر برای چنین پروندهای کدملی مسدود نمیشود. دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در مسدود شدن کدملی اختلاف نظر است . تا آنجا که مطلع شدم دراجرای احکام مسدود ی کارت ملی انجام نمی شود . راهکار های مختلف برای مسدود نمودن است که تشخیص قاضی ملاک عمل است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکانش ضعیف است .بعد از قطعی شدن حکم دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا برای چنین پروندهای کدملی مسدود نمیشود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله می‌توانند.
پس از صدور اجراییه تقاضای اعسار و تقسیط نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هرچند قانونی نیست اما دور از ذهن نمیباشد
حتی المقدور تسویه نمایید
چنانچه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید
میزان اقساط را دادگاه مطابق وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد…