مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خریدار

با سلام و درود
حدود 3 سال پیش ماشین مدل 1992 که نیاز به تعمیر داشت رو با کسر مبلغی به شخصی به صورت قولنامه فروختم ولی پس از گذشت زمان وکالت ایشان ضمن تعمییر ماشین خواهش کردند که وکالتی به خریدار جدید ماشین بدهم و من هم اینکار رو کردم بعد از گذشت یکسال متوجه شدم تعویض پلاک انجام نشده و پس از پیگیری با صحبت دستکوب بودن موتور ماشین روبه رو شدم که با دادن چندین بار وکالت به ایشان هنوز مدعی بر انجام نشدن تعویض پلاک توسط راهنمایی رانندگی هستند لطفا با توجه به نیاز بنده به تخفیفات پلاک راهنمایی فرمایید.. سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که طرف مقابل شما از تعویض پلاک استنکاف می کند ، می توانید نسبت به توقیف خودرو مورد اشاره اقدام کنید تا خریدار جدید اهتمام بیشتری نسبت به تعویض پلاک انجام دهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر موتور خودرو دستکوب باشد اصولا امکان تعویض پلاک وجود نخواهد داشت و