مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ

سلام وقت بخیر من خانمی چهل ودوساله ومطلقه وحضانت پسرم به عهده من میباشد.پدرم تمکن مالی ندارد وکارگربازنشسته میباشد همراه سه خواهر ومادرم که مخارج آنهابرگردن پدرم است ونمیتواند درامرار معاش کمکم کند.. آیا من میتوانم ازمستمری پدربزرگم که دوازده سال پیش فوت شدن ازحقوق کامل شان استفاده کنم ازمستمری ایشون کسی از نوه ها وفرزندانش استفاده نمیکند ومادربزرگم شش سال پیش فوت شده است .سوالم اینه آیا تموم حقوق ایشان بمن تعلق میگیره یا فقط درصدی ، من شغلی ندارم هیچ ملکی ندارم پدر فرزندم بخاطر اعتیاد به شیشه توان پرداخت نفقه را ندارد ..

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که فرزندان در قید حیات باشند ، نوه ها نمی توانند از حقوق مستمری پدر بزرگ بهره مند شوند . فلذا شما در این شرایط فعلی قادر به دریافت حقوق و مزایای پدر بزرگ خویش نیستید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقا
مستمری پدربزرگ اصلا به شما تعلق ‌نخواهد گرفت