مشاوره حقوقی رایگان - امکان مطالعه پرونده بعد از رای تجدیدنظر

سلام. از چهار نفر وکالت دارم امور املاک موروثی شون رو پیگیری کنم. وکیل حقوقی گرفتم و رای دادگاه تجدیدنظر به ضرر من تموم شد و با وکیلم تسویه کردم. می خوام بدونم آیا با مراجعه به شعبه دادگاه پرونده کامل رو در اختیار من قرار می دن تا مطالعه کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با صدور رای قطعی ، قاعده فراغ دادرس به منصه ظهور می رسد . و به عبارت دیگر کسر از آمار صورت خواهد پذیرفت . به همین دلیل مطالعه پرونده در آن شعبه ، میسور نیست .