مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هبه به فرزند

سلام، قطعه زمینی را به دو فرزند خود طی یادداشت دو خطی هبه کردم و زیر آنرا امضا نمودم. ولی قبض اقباضی صورت نگرفته. آیا میتوانم زمین را پس بگیرم؟
از اینکه پاسخگو هستید سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صرفا نوشته تنظیم شده است وقبض واقباضی اثبات نگرددبله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ هبه قابل رجوع است . مضافا بر این که قبض و اقباضی هم صورت نگرفته است . بنابراین شما می توانید بر عین موهوبه تملک مجدد حاصل کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبض انجام نشده باشد هبه باطل است و شما می توانید زمین را در تصرف خود داشته باشید اگر ادعایی مطرح کردند می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
آگر واقعا مورد هبه به قبض متهب داده نشده باشد اصلا عقد هبه کامل نشده است و

و رجوع از هبه هم لازم نیست زیرا اصلا عقد هبه ، به صورت کامل محقق نشده است تا رجوع از هبه لازم باشد