مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت بیمه و دیر پرداخت کردن حقوق

باسلام یکی از اشنایان حدود ده ماه کار می کرد نزدیک به چهارماه هیچ حقوقی دریافت نکرد و بعد از استعفا به دلایل درسی چندین ماه طول کشید تا بلاخره به صورت خرد خرد مقداری دریافت کرد و همچنان پس از گذشت یکسال و دوماه پولشو کامل دریافت نکرده ، و همچنین کارفرما بیمش نکرده بود
الان میخواد شکایت کنه اما چندتا مسئله هست اول اینکه قرارداد نداشتن دوما کارت کارفرما به نام پدرش بوده ، حدود پنج نفر دیگه با همون کارفرما همین مسائل رو دارن خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از پدر و پسر هر دو شکایت کند استشهادیه ببرد که کار میکرده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد کار به صورت کتبی درست است که دارای اهمیت است اما نافی نفوذ قرارداد شفاهی کار نمی باشد . به همین ایشان می توانند با اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی ، نسبت به اخذ مطالبات خود از طریق اداره کار اقدام کنند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در اداره کار شکایت نمایید و نتیجه خواهید ‌ گرفت